Di CTOS, kami percaya bahawa pengetahuan asas keyakinan. Kami ingin memperkasakan seramai yang mungkin dengan pengetahuan dan kaedah yang betul untuk membuat keputusan kewangan yang baik. Lebih 2 juta rakyat Malaysia telah mendaftar untuk semakan diri CTOS untuk mengurus kesihatan kewangan mereka dengan lebih baik. Walau bagaimanapun, masih ramai lagi yang belum mengambil langkah pertama.

Oleh itu, kami sedang menjalankan kempen Refer & Reward ini selama 5 minggu dari 27 Jun hingga 31 Julai untuk menggalakkan lebih ramai rakyat Malaysia malakukan penyemakan diri CTOS. Anda boleh melakukan bahagian anda untuk membantu memperkasakan orang lain dan berpeluang memenangi hadiah wang tunai mingguan sebanyak RM2,000 yang boleh digunakan untuk membantu melangsaikan ansuran pinjaman tertunggak atau membeli keperluan asas.

Untuk mengambil bahagian, hanya kumpulkan Reward Points (Mata Ganjaran) dan anda akan dimasukkan dalam cabutan mingguan kami. Peserta dengan mata tertinggi akan memenangi hadiah. Keputusan akan diumumkan pada halaman Facebook rasmi CTOS pada akhir setiap minggu.

Cara mendapatkan Reward Points:

Mulakan perjalanan anda sekarang dan galakkan orang lain untuk melakukan perkara yang sama.

Klik di sini untuk Terma dan Syarat penuh.

Untuk mendaftar untuk semakan diri CTOS, muat turun CTOS App atau klik pautan di bawah:

Pemenang Mingguan: