NIKMATI PERLINDUNGAN PENIPUAN & PEMANTAUAN KREDIT SECARA PERCUMA

Aktiviti atas talian (online) telah meningkat secara mendadak semasa musim wabak COVID-19. Ini telah menyebabkan kita berisiko tinggi untuk menjadi mangsa penipuan. Sebagai lanjutan usaha kempen CSR CTOS Cares, kami ingin mengambil bahagian dan terus menyokong anda sepanjang tempoh yang mencabar ini dengan menawarkan percubaan PERCUMA selama 60 hari untuk CTOS SecureID. Ini dapat membantu melindungi anda daripada kecurian identiti dan penipuan dengan makluman notifikasi. Ia juga disertakan dengan laporan MyCTOS Score untuk membantu anda memantau kesihatan kredit anda.

Untuk menikmati percubaan percuma ini, anda hanya perlu mendaftar untuk akaun CTOS ID di sini. Untuk pengguna CTOS yang telah berdaftar dan belum melanggani CTOS SecureID, anda perlu log masuk ke akaun anda dan percubaan percuma akan diaktifkan secara automatik.

Mulakan perlindungan anda hari ini.

*Terma & Syarat Percubaan Percuma CTOS SecureID 60 hari:

  1. Tempoh sah pendaftaran: 1/6/2020 – 31/7/2020.
  2. Untuk pengguna CTOS yang telah berdaftar dan belum melanggani CTOS SecureID, anda hanya perlu log masuk ke akaun CTOS ID anda untuk mengaktifkan percubaan percuma.
  3. Untuk pengguna baru, sila daftar akaun ID pengguna CTOS. Percubaan percuma anda akan diaktifkan secara automatik setelah pengesahan akaun berjaya.
  4. Percubaan PERCUMA 60 hari bermula dari tarikh pengaktifan anda.
  5. Percubaan percuma ini tidak sah untuk pengguna yang telah melanggani CTOS SecureID serta pengguna yang mempunyai status akaun yang ditangguhkan dan ditamatkan.

Artikel yang disyorkan